Quad core smartphones’ booting speed and benchmark comparions by Mobilarena

HTC One X, Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X. Speed compatison; check out www.mobilarena.hu for charts and other stuff!
Video Rating: 4 / 5

Once michael tells how he arrived pro-academic-writers.com at his answer, one of his classmates is offering a solution
No tags for this post.

Related Posts

This entry was posted in Admin Updates. Bookmark the permalink.

12 Responses to Quad core smartphones’ booting speed and benchmark comparions by Mobilarena

 1. ricsi97ful says:

  az lg optimus 4x kinézete csak engem emlékeztet a galaxy s2-re?

 2. Xaels says:

  4.1-et szerintem az ősszel valamikor kiadják a nagyobb gyártók(bár az LG-ben nem bízom)

 3. david csongei says:

  elképzelhető h új rommal többet lehet kihozni belőle sőt biztos,az s3on is gyári 4.0.4 robog de nem tudok róla hogy kapott volna mostanság frissítést,mondjuk elbírna egy 4.1et az biztos.

 4. Xaels says:

  Nem elkapáltam a telefont csak megjegyeztem, hogy érdekes ami a videón van. Márpedig ahova kellenek ezek a durva hardverek ott nem árt, ha 3D-ben is tudnak mutatni valamit. Az Új 4.0.4-es gyári ROM One X-re ilyen 6000-res Quadrant pontokat hoz.

 5. david csongei says:

  1.én nem hasraütésszerüen írtam ez számot
  2.én csak kijavítottam h nem kell elkapálni a 3D-s pontok alapján a telefont és nem azt kell keresni rajta ha mibe rossz és azt hangsúlyozni amit te írtál.
  3.nem vádaskodások halmazát akarom ide firkálni a videó alá(gondolom te sem).

 6. Xaels says:

  Mit cáfolsz? Én a videóban látottakat kommentáltam. Azt bárki megnézheti. Most én is benyőghetném, hogy az én telefonom XY pontot kapott és akkor mi van. Azt senki sem látja és ezek az überfasza benchmarkok képesek egymás után futtatás esetén is több száz pontos eltéréseket produkálni.

  Amúgy nem véletlen ér el a T3-hoz képest ekkora különbséget memória műveletek terén az Exynos4 mivel többcsatornás memória kezelés van benne míg a Tegráé csak 1csatornás.

 7. david csongei says:

  cáfolom az állításodat mert nekem S3-am van és lefuttattam ezt a programot és nekem mindenbe többet adott mint a videóban látható adatok és 3D-ben 2215 pontot ért el tehát valószínüleg egy rosszkor lefutatott test eredménye látható (többszöri lefutatáskor is ezt az eredményt kaptam)
  a htc meg a fast boot miatt kapcsol be hamarabb,ennyi

 8. MrConnor1777 says:

  Nem akadtam ki, csak mondtam ezt a dolgot, hogy általában a Samsung az egyik kicsit gyorsabb, de így amit te írtál, így megértettem a lényegét.

 9. Xaels says:

  Viszont a Quadrantban ott az érdekesség. S3 több pontot ér el összesítésben, de csak a Mem és az I/O dobja meg. 3D alatt sokkal kevesebb pontot kapott mint a One X.

 10. Xaels says:

  Van ilyen opció, hogy “Gyors Boot”, de ez szabad akarat alapján ki/be kapcsolható. Kikapcsolt állapota az ajánlott amúgy mert némely alkalmazások nem szeretik és nem indulnak el automatikusan újra gyors bootban.

  Hozzáteszem min is vagy kiakadva? Ne mond nekem, hogy 5percenként ki/be kapcsolgatod a telefonod, egyébként a bootolási idő semmit sem jelent, sokkal fontosabb az utána levő SD-ről való betöltés ideje. Talán kevesebbet ér a Samsung ha 2másodperccel lassabban indul el mint a HTC? Nem…

 11. MrConnor1777 says:

  Hát remélhetőleg nem. :)

 12. MrConnor1777 says:

  Már nem azért a hétfillérért, és elnézést hogy ilyet mondok, de szerintem a HTC azért kapcsolt be gyorsabban, mert azt hiszem, van egy olyan funkció, hogy fast boot vagy valami hasonló. A Samsungnak alapból kellett volna nyernie a bootolásban. Amúgy jó videó :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>